Gravity Forms PDF is een plugin die je kan installeren als je Gravity forms hebt voor je formulieren.

De plugin zorgt ervoor dat jouw bezoekers een PDF kunnen downloaden nadat er een formulier is ingevuld en verstuurd. Alles wat normaal in de melding naar de klant en de administrator staat kun je nu in een PDF versturen.

De plugin is gratis, mocht je meer opties willen of aangepaste templates willen gebruiken dan kun je deze op de website aanschaffen.

Bekijk de site voor verdere informatie over Gravity Forms PDF