Je wilt je voorraad van bijvoorbeeld het afgelopen jaar exporteren. Er zijn verschillende plugins die deze mogelijkheid hebben maar ze zijn allemaal erg beperkt. Vandaar dat wij de betaalde plugin gebruiken genaamd: WP all export pro.

Alle stappen

1. Koop de plugin
  2. Download de plugin
  3. Upload de plugin naar je website
  4. Ga in het WordPress menu naar all export
  5. Activeer de plugin met de code in je account van all export
  6. Klik op new import
  7. Kies een type dat je wilt exporteren -> in ons geval Woocommerce producten
  8. Klik op ‘Specific post type’
  9. Klik op customize export file
  10. Nu kom je op een pagina waar je de export file kunt inrichten.
  11. Kies de velden die je wilt in je export file. Sleep deze van rechts naar het veld.
  12. Standaard velden die er al staan kun je verwijderen als je deze niet in je export file wilt
  13. Voor ons is het nu belangrijk dat we het veld ‘stock’ erin slepen. Dit is de voorraad
  14. Onderaan zie je nog de optie om deze instellingen op te slaan zodat je dit niet elke keer hoeft te doen
  15. Klik op continue
  16. Het laatste scherm is waar je extra opties hebt
  17. Deze laten we leeg tenzij je dit anders wilt
  18. Kies een bestandsnaam
  19. Klik op ‘Confirm en run export’
  20. Je bestand word gemaakt. Dit kan even duren.
  21. Het export bestand is een CSV, als je deze opent in Google spreadsheets zal de weergave weer leesbaar worden