Als je de plugin Redirection geïnstalleerd hebt vind je onder Gereedschap en dan Redirection kun je een redirect aanmaken.

Als je bijvoorbeeld een pagina verwijderd dan is het van belang dat bezoekers geen 404 error krijgen maar dat ze naar een andere pagina doorgestuurd worden. Hiervoor maak je een 301 redirect.

Je kiest voor toevoegen, daarna voer je de oude url in en daaronder de nieuwe en klikt op 'verwijzing toevoegen'.

Download de plugin: https://nl.wordpress.org/plugins/redirection/