Voeg deze code toe in functions.php van je thema of Code Snippets.

1. Download de FacetWP flyout addon en installeer deze op de site.
2. Zet dit stukje HTML op de plek waar de button moet komen: <button class="facetwp-flyout-open">Filter</button>
3. Mocht je deze optie niet hebben. Dan kun je de functie hieronder gebruiken,

Zet deze in de functions:

function sk_mobile_facet_filter_button ()
    {    echo '<button class="facetwp-flyout-open">Filter</button>';}
add_action( 'woocommerce_after_shop_loop', 'sk_mobile_facet_filter_button', 99 );

5. Vervolgens zet je dit in de CSS.
.archive .facetwp-flyout-open {
    padding: 5px;
    background-color: #313601;
    color: #ffff;
    width: 25%;
    margin: 0;
    position: fixed;
    bottom: 45px;
    z-index: 999;
    cursor: pointer;
    left: 50%;
    transform: translateX(-50%);
    border-radius: 4px;
}

Mocht dit niet werken dan kun je met de CSS ook de filter knop positioneren die standaard op mobiel al staat.