Met avada hooks kan je dus best wel veel. Met deze function kun je zelf html schrijven en de positie bepaal je met hook.

1. Beslis waar je de hook wilt hebben. Zoek vervolgens de hook die erbij past op https://theme-fusion.com/documentation/avada/avada-for-developers/avada-hooks-actions-and-filters/
  2. kopieer die hook naam
  3. Geef de function een naam
  4. Plaats de hook bij filter

<?php
function my_custom_head_function_for_avada() {
?>
Plaats hier de html code. Maak dus een div met class en daarin de content.
<?php
}
add_filter( 'avada_after_header_wrapper', 'my_custom_head_function_for_avada' );