Het aanmaken van een nieuw e-mailadres is goed zelf te doen in DirectAdmin. Hieronder in een aantal stappen uitgelegd hoe je dit het makkelijkste kunt doen:

1. Ga naar je website URL en zet daar :2222 achter. Dus domein.nl:2222

2. Log hier in met je gegevens. Mocht je deze gegevens niet hebben dan kun je deze bij ons opvragen.

3. Link zie je E-mail manager. Klik deze open.

4. Daaronder zie je E-mail accounts staan. Klik daar op.

5. Klik rechtsboven op 'Create account'.

6. Vul je gewenste mailnaam in bij 'Username'.

7. Vul vervolgens een wachtwoord in of genereer een wachtwoord door op het icoon te klikken.

8. Laat de overige waarden staan zoals ze staan. Klik op 'Create account'