Als je website/webshop niet werkt kan je kijken in de errorlog van Direct Admin om zo te achterhalen waar het fout gaat.

1. Log in op Direct Admin en klik op Site Summary / Statistics / Logs.

Direct Admin Errorlog

2. Hier kan je klikken op 10 of 100 regels, Het maakt niet uit wat je aanklikt maar met 10 lijnen is het overzichtelijker en makkelijker te vinden wat de error is.

Direct Admin Errorlog 2

3. Als het scherm wit is dan is er geen error. Als er regels zijn kan je vaak zien in de regel bij welke plugin het mis gaat of wat er niet geladen word.