Als je in WooCommerce een categorie aanklikt en je komt uit op de homepage dan weten wij wat het probleem is.

Er is een afbeelding met exact dezelfde naam geupload en deze heeft de url geclaimd van jouw categorie.

Voorbeeld: productcategorie heet 'stoffen' en bij klikken op de categorie op de shop pagina kom je op de homepage uit. Zoek in de mediabibliotheek naar een bestand met de naam stoffen.jpg (kan ook .png, .svg zijn) en hernoem of verwijder dit bestand en upload het opnieuw onder een andere naam.

Hierna zal jouw originele categorie url weer werken.