Met deze snippet toon je een betaalmethode alleen in een opgegeven land. Deze code hieronder toont de betaalmethode alleen in Duitsland.

Voeg deze code toe aan je functions.php van je thema of in de Code Snippets plugin.

Meer uitleg vind je hier: https://www.businessbloomer.com/disable-payment-gateway-specific-country-woocommerce/#comment-427169

function payment_gateway_disable_country( $available_gateways_de ) {
    global $woocommerce;
    if ( isset( $available_gateways_de['bacs'] ) && WC()->customer->get_country() != 'DE' ) {
    unset( $available_gateways_de['bacs'] );
    }
    return $available_gateways_de;
    }
    add_filter( 'woocommerce_available_payment_gateways', 'payment_gateway_disable_country' );