Ga je op vakantie en wil je een afwezigheidsmelding instellen? Volg dan deze stappen:

1. Ga in je browser naar je website en zet er :2222 achter. Dus voorbeeld.nl:2222

2. Je komt dan op een inlogscherm waar je kunt inloggen. Deze gegevens kun je opvragen bij Lamper Design

3. Als je ingelogd bent ga je naar e-mail-manager -> Vacation messages

4. Klik op de blauwe knop en maak een melding aan

5. Selecteer je mailadres waarvoor je een melding wilt instellen.

6. Stel de datum in vanaf en tot wanneer de melding moet werken.

7. Typ het bericht dat je wilt versturen.

8. Klik op aanmaken.

Je hebt nu een out of office ingesteld.